There are no breaking news at the moment

Det är nästan svårt att föreställa sig ett liv utan internet idag, men trots det handlar det bara om några knappa årtionden sedan vi alla var utan. Utvecklingen har gått framåt i rasande fart och från att sitta fast vid stora enheter i hemmet med skränande modem går det idag lekande lätt att se på film, boka resor eller spela spel på mobilen.

Nätet är en stor källa till både nytta och nöje. En av de stora, praktiska fördelarna är att det går att boka biobiljetter online och med det slippa ta sig fysiskt till biografen långt i förväg eller att stå och köa. Biljettköp på nätet gör det också möjligt att boka exakta platser, och dessutom går det att jämföra saker som tider och olika biografer innan köpet görs.

Spara på tid

En av de största fördelarna med nätet idag är att det sparar på massor av tid, vilket är en av de mest värdefulla och svåråtkomliga skatterna för många människorna. Det moderna livet är mycket hektiskt och fullt av jobb, plikter och göromål och så lite som en halvtimme kan göra stor skillnad. Att boka en biljett på internet eller att slopa biografen helt och istället streama hemma ger mycket extra tid som kan ägnas åt både praktiska och roliga saker: ett välkommet varmbad, deltagande i Unibet casinoturneringar eller en trevlig sammankomst med vänner är bara några exempel. Det är viktigt att bara ha kul ibland, och en paus i vardagen gör ofta mer nytta än vad många tror då det stressar av och ger glädje.

Internetanvändande får ibland kritik och anklagas för att få folk att bli mer isolerade och stillasittande men faktum är att det inte alls behöver vara så. Att använda olika online tjänster kan i själva verket göra det lättare att umgås med andra, både kända och okända, då avstånd inte längre behöver äta upp en massa tid. Det kan handla om att organisera en tävling över nätet, att skypa med en släkting eller att utmana varandra i träning men också om att anordna en kul fest i hemmet med exotiska miljöer och bra musik från hela världen.